Selecteer een pagina

Mijn naam is Elise en met trots wil ik mijn meiden voorstellen. De kennis die ik heb geef ik aan de meiden door. Daardoor is deze club uitgegroeid tot een team dat gezelligheid en creativiteit uitstraalt. In de loop der tijd heeft iedere stylist een eigen stijl gecreëerd met een vaste basis. Zodoende is er voor elke klant wat wils. In het jaar 1995 heb ik Trendline haarmode overgenomen van mijn toenmalige baas Jan. In de loop der tijd zijn er op persoonlijk vlak veel gebeurtenissen geweest waardoor ik genoodzaakt ben om minder klanten te kunnen doen, dat resulteert erin dat ik er veel ben om advies te geven en mijn stylisten te begeleiden om het vak uit te oefenen zoals wij dat graag zien.

Mijn inspiratie haal ik op dit moment uit Amerika, New York en Hollywood. Wat ze daar met haarkleur doen is amazing, daar zijn mijn leermomenten nog.

De ervaring die we hebben op gedaan met het SBS 6 tv programma” Gastarbeiders” was uniek en bijzonder: zie het blokje media. Onder het mom van ‘LIVE LIFE TO THE MAX’ zijn we met het hele team naar Ibiza geweest, voor mij een persoonlijke wens en voor het team een ervaring om nooit te vergeten.