Selecteer een pagina

Hairstylisten

Graag stellen we ons team voor. Alle hairstylisten bij Trendline haarmode zijn individuen met een passie voor haar. De stylisten hebben allemaal een andere achtergrond en eigen specialismen. Daarnaast zorgen wij met tussentijdse trainingen ervoor dat onze stylisten op de hoogte zijn van de trends, technische vaardigheden en de nieuwste producten.

Ons team straalt gezelligheid, creativiteit en verbondenheid uit, dit is een belangrijk doel om uw bezoek aan onze salon tot een klein feestje te laten ervaren.

Bij Trendline haarmode is het de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt, aarzel dan ook niet om de naam van de hairstylist van uw voorkeur door te geven bij het maken van een afspraak.

Elise

Mijn naam is Elise en met trots wil ik mijn meiden voorstellen. De kennis die ik heb geef ik aan de meiden door. Daardoor is deze club uitgegroeid tot een team dat gezelligheid en creativiteit uitstraalt. In de loop der tijd heeft iedere stylist een eigen stijl gecreëerd met een vaste basis. Zodoende is er voor elke klant wat wils. In het jaar 1995 heb ik Trendline haarmode overgenomen van mijn toenmalige baas Jan. In de loop der tijd zijn er op persoonlijk vlak veel gebeurtenissen geweest waardoor ik genoodzaakt ben om minder klanten te kunnen doen, dat resulteert erin dat ik er veel ben om advies te geven en mijn stylisten te begeleiden om het vak uit te oefenen zoals wij dat graag zien.

Mijn inspiratie haal ik op dit moment uit Amerika, New York en Hollywood. Wat ze daar met haarkleur doen is amazing, daar zijn mijn leermomenten nog.

De ervaring die we hebben op gedaan met het SBS 6 tv programma” Gastarbeiders” was uniek en bijzonder: zie het blokje media. Onder het mom van ‘LIVE LIFE TO THE MAX’ zijn we met het hele team naar Ibiza geweest, voor mij een persoonlijke wens en voor het team een ervaring om nooit te vergeten.

Els

Els is lid van ons team sinds 1999. Zij is een allrounder, het technisch knippen en kleuren, vlecht- en opsteekwerk zit in haar bloed. Geïnspireerd raakt zij door de vele natuurwandelingen die ze maakt en vooral de seizoensveranderingen daar houdt Els van en dat zie je terug in haar voorkeur voor naturel kleuren en vormen in de kapsels die zij maakt. Producten als Spun shine van Goldwell puur voor glans en Souvage van JBeverly hills voor body en stugheid zijn haar favorieten.

Ilse

Ilse werkt ook allround en dat al sinds 1997, zij is een haarstylist met veel mensenkennis en dat resulteert in gezellige gesprekken met haar klanten, werkt op gevoel en dat heeft haar een vaste klantenkring bezorgd. Ilse krijgt energie van mensen. Het eiland Ibiza is een plek waar ze graag naar toe gaat, de diversiteit aan mensen en kleuren daar geven weer waar haar inspiratie vandaan komt. Favoriet product van Ilse is Glaze me van JBeverly hills een geweldig product om je haar mee te föhnen.

Jessica

Jessica is in 2001 bij Trendline haarmode gestart met het kappersvak en zij is een allround haarstylist en houd van stoer en pittig deinst niet terug voor krachtige korte coupes en spart graag met andere collega’s over het beste eindresultaat. Zij houdt van de leuke gesprekken met de klant en ziet dat ze daardoor veel mensenkennis heeft opgedaan. De nieuwe kleuren van JBeverly hills en de handpainted, melting colortechnieken inspireren haar enorm. Favoriet verzorgingsproduct is Masque van jhb vanwege het welness gevoel.

Tamara

Tamara is sinds 1997 bij Trendline haarmode actief als een betrouwbaar en eerlijk haarstylist, mede door haar jarenlange staat van dienst heeft zij een vaste klantenkring opgebouwd en is altijd vrolijk en een echt familiemens. Voor een permanent of omvorming is de klant bij Tamara aan het juiste adres. Inspiratie doet ze op in het theater en de vele musicals die zij graag bezoekt. Haar favoriete producten zijn Biolage Smooting oil en de verzorging van Biolage.

Imke

Imke is lid van ons team sinds 2009 en heeft ook de basis van het vak bij ons geleerd. Door wekelijkse trainingen zet ze nu de puntjes op de i om het vak helemaal te beheersen. Haar specialisme is het kleuren van het haar, door de vele nieuwe technieken blijft dit steeds een uitdaging.Vooral de roodtinten zijn haar favoriet. Imke bekijkt graag filmpjes op internet en ziet daar veel kleurtechnieken uit het buitenland. Voorkeur van product is de Beachspray van JBeverly hills.

Jolande

In 2011 is Jolande bij ons komen werken, in een aantal jaren heeft zij veel geleerd en is ontpopt tot een goede haarstylist met een passie voor lang haar, trends en visagie. Met veel geduld en precisie voert zij prachtige folietechnieken uit en zorgt ervoor dat je met een tevreden gevoel de salon verlaat. Haar inspiratie haalt zij uit familie, vrienden en in het uitgaansleven. Jolande heeft een aantal favoriete producten zoals Volumis volumepoeder en de verzorging van Platinum shampoo en reconditioner van JBeverly hills.